Ştiri

1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

LANSAREA ALBUMULUI "REVOLUŢIE DE CATIFEA"

Bucureşti, 13 decembrie 2007

Cel mai recent produs muzical Bere Gratis este albumul "Revoluţie de catifea", un album care vorbeşte despre revoluţiile interioare ale fiecăruia, despre lucrurile din trecut ce au pricinuit durere în suflet, dar care în prezent sunt observate cu detaşare, obiectiv, pentru că timpul şi-a făcut datoria şi a alinat rănile. Veţi găsi melodii ce evocă momentele de neuitat, ce aparţin trecutului, clipe ce ne revin involuntar în memorie datorită frumuseţii lor. Un album în care trecutul ne apare ca o oglindă de-a lungul drumului ales în viaţă, oglindă în care ne privim pentru a ne aranja ţinuta.

În playlistul albumului se află single-uri deja cunoscute, lansate în E.P.-ul "Ediţie de buzunar": "Speranţa din priviri", "Ce n-a văzut Parisul", dar şi ultimul single Bere Gratis care este acum în promovare, piesa "În braţe". Albumul mai cuprinde şi videoclipul acestei piese, un videoclip care transmite starea de excepţie pe care o simţim atunci când ţinem "în braţe" pe cineva drag, ceva la care ţinem mult. La realizarea acestui material au contribuit o serie de prieteni ai fomaţiei, printre care puteţi recunoaşte mai multe vedete, unele alături de copiii lor. Astfel, apar în videoclip Raluca Moianu, Corina Dănilă, Rodica Negrea, Elisabeta Lipă, Robert Turcescu, Marius Lăcătuş, Cristi Hrubaru, Liana Stanciu.

"Revoluţie de catifea" este un album sensibil despre viaţă şi iubire, ideal pentru a fi ascultat alături de cei dragi.

Discul a fost lansat pe 13 decembrie în cadrul emisiunii Total Request Live de la MTV România. Albumul conţine 10 piese: 4 lansate în E.P.-ul "Ediţie de buzunar", 5 piese noi (Clipele frumoase, În braţe, Manifest, Regret şi Curcubeu) şi un remix al piesei Clipele frumoase, realizat de DJ Phantom.

Playlist-ul discului, versuri şi informaţii suplimentare găsiţi accesând pagina specială dedicată albumului "Revoluţie de catifea".

LANSAREA VIDEOCLIPULUI PIESEI "ÎN BRAŢE"

Bucureşti, 30 octombrie 2007

Marţi, 30 octombrie, trupa Bere Gratis a lansat videoclipul piesei "În braţe" în cadrul emisiunii Total Request Live de la MTV România. Gazda show-ului, VJ Răzvan Popescu, a adresat diverse întrebări celor 4 băieţi prezenţi în studioul MTV, legate atât de noul album ce urma să apară ("Revoluţie de catifea"), cât şi despre activitatea trecută, prezentă şi mai ales viitoare a trupei. >Imagini

TRUPA BERE GRATIS IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

Drăganu, jud. Argeş, 22 septembrie 2007

Membrii trupei Bere Gratis au fost implicaţi în dimineaţa zilei de 22 septembrie într-un grav accident de circulaţie. La intrarea în localitatea Drăganu (jud. Argeş), microbuzul în care se aflau 4 dintre băieţi, tehnicienii şi impresara a fost izbit frontal de o altă maşină, a cărui şofer de naţionalitate bulgară a adormit la volan şi a intrat pe contrasens.

În urma impactului, cele trei persoane de naţionalitate bulgară au fost grav rănite. Membrii trupei au scăpat doar cu câteva zgârieturi, Marian suferind totuşi cele mai grave răni. Toate persoanele din autoturism au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Şoferul care efectua cursa privată pentru trupa Bere Gratis a spus că nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Deşi cu întârziere, trupa a reuşit să susţină concertul programat în acea seară la Cluj-Napoca.

"A intrat direct, frontal în noi. Deci, a fost o chestie de 4 - 5 metri. A pus frână şoferul, dar nu s-a mai putut, ne-am oprit direct în el", a povestit Mihai, solistul formaţiei, pentru Realitatea TV.

BERE GRATIS PARTICIPĂ LA FESTIVALUL CALLATIS 2007

Mangalia, 9 iulie 2007

Luni, 9 iulie 2007, în cadrul festivalului Callatis 2007 au evoluat: 3rei Sud Est & Nadia Alli (IIO), Trident & Flavius Teodosiu, Todomondo, Mirabela Dauer, Benone Sinulescu, Millenium, Bere Gratis, Anna Lesko.

BERE GRATIS CÂŞTIGĂ PREMIUL "RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - AVEŢI UN PRIETEN"

Bucureşti, 11 martie 2007

Bere Gratis câştigă premiul Radio România Actualităţi - Aveţi un prietenDuminică, 11 martie 2007, la Sala Radio din Str. G-ral Berthelot nr. 64 a avut loc a V-a ediţie a Galei "Premiile Muzicale Radio România Actualităţi". Cele mai bune performanţe din anul muzical 2006 (pop, rock, dance şi folk) au fost premiate de către invitaţii speciali ai serii şi vedete ale muzicii.

 

La nominalizarea artiştilor au contribuit: Titus Andrei, Ştefan Naftanailă, Cezar Andrei, Gabriela Scraba, Florin Silviu Ursulescu, Gabriel Marica, Mihai Cosmin Popescu, Mihai Elekeş, Camelia Banta, Robert Ionescu, Cristi Marica, Andrei Partoş, Georgeta Cernat, Bogdan Pavlică, Arabella Ionescu, Octavian Ursulescu şi Liviu Zamora.

Primul premiu al serii, premiul "Radio România Actualităţi – Aveţi un prieten" a fost decernat trupei Bere Gratis.

Gabriela Scraba (Radio România Actualităţi) despre trupa Bere Gratis: "Avem o relaţie specială cu ei. Ne-au fost alături în multe proiecte şi campanii".